mailphonelinkedintwitterrss feed

logo

 

Full service dienstverlener

Wanneer u op zoek bent naar ervaren specialisten in de procesindustrie, dan bevindt u zich bij TRAQTION op het juiste pad. Wij hebben ruime ervaring in zowel uitzenden, detachering als in werving- en selectieopdrachten. Zelfs onze naam is afgestemd op onze dienstverlening.

Afspraak = afspraak

De naam TRAQTION staat in de eerste plaats voor kracht van buitenaf en grip op de zaak hebben. Wij bijten ons vast in het zoeken naar de juiste match en gaan door totdat het gewenste resultaat bereikt is. TRAQ is het pad of spoor dat leidt naar de beste match, daarnaast staan wij voor AQTION oftewel 'geen woorden, maar daden'.

Toegevoegde waarde

Een uitgebreid netwerk, diepgaande kennis van de regionale markt en uiteenlopende expertisegebieden zorgen ervoor dat wij in staat zijn om maatwerk te leveren. Wij spreken de taal van zowel onze specialisten als onze opdrachtgevers en bouwen aan langdurige en solide partnerships.
 

Totaaloplossing

Door onze platte organisatiestructuur en no-nonsense aanpak kunnen wij snel en adequaat inspelen op de behoeftes van onze opdrachtgevers en specialisten. Wij kunnen met trots zeggen dat TRAQTION de beste oplossingen voor ieder HR vraagstuk biedt.


Download deze Vcard voor onze contactgegevens  vcard