mailphonelinkedintwitterrss feed

logo

 

NBBU

 
nbbuTRAQTION is lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Hiermee zijn wij een kwalitatieve en solide partner voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Door correcte naleving van de CAO bieden wij optimale flexibiliteit en betrouwbaarheid.
 
Download het NBBU certificaat   alt
Download de verkorte versie van de NBBU cao   alt

 NEN 4400

sna
TRAQTION heeft kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Wij zijn NEN-4400 gecertificeerd, hiermee staan wij voor financiële betrouwbaarheid en loopt u als opdrachtgever geen enkel risico.


 

Download het NEN 4400 certificaat  pdf

 
Kenteq

 
TRAQTIONkenteq investeert in de toekomst! Wij zijn een Kenteq erkend leerbedrijf omdat wij kwaliteit en vakmanschap willen stimuleren. De babyboomers gaan met pensioen en er ontstaat weer krapte op de arbeidsmarkt. Tot en met 2015 zal het vergrijzingstempo verdubbelen. Investeren in het opleiden van nieuwe medewerkers is van groot belang en TRAQTION ondersteunt u hierbij graag door middel van diverse leer/werk trajecten. Voor een bedrijf is het up-to-date houden van het vakmanschap noodzakelijk om de continuïteit te garanderen. Deze investering in uw werknemers kost tijd, maar verdient zich snel terug.

TRAQTION neemt de opleidingskosten volledig voor haar rekening, u hoeft alleen de werknemer op de werkvloer te begeleiden.

Download hier ons Kenteq certificaat   alt