mailphonelinkedintwitterrss feed

logo

 

Wij zijn trots op de prestaties van onze specialisten en werken continu aan de kwaliteit en verbetering van onze dienstverlening. Onze opdrachtgevers hebben vertrouwen in de kwaliteit van TRAQTION.

Referenties
altSinds kort is TRAQTION toegevoegd aan het bestand voor het leveren van tijdelijke werknemers aan Kerry Ingredients & Flavours. De aanpak van TRAQTION is adequaat, pro-aktief en professioneel. Kerry is een tevreden opdrachtgever van TRAQTION.
altTRAQTION heeft de juiste kennis in huis om diverse functies bij SGS in te vullen. Kwaliteit en integriteit staan bij SGS hoog in het vaandel en dat is de reden dat wij met TRAQTION een goede samenwerking hebben.
altTRAQTION levert bij EECV een stagiair die een BBL opleiding volgt. De manier waarop de samenwerking met TRAQTION plaatsvindt is professioneel en klantvriendelijk, zowel naar EECV als naar de stagiair. Door een goede begeleiding en tussentijdse evaluaties verloopt de opleiding succesvol.
altTRAQTION ondersteunt Electrabel bij het vervullen van de vacatures voor de, in aanbouw zijnde, biomassa-/ kolencentrale op de Maasvlakte. De samenwerking met TRAQTION verloopt naar volle tevredenheid. Wij hebben TRAQTION leren kennen als een professionele recruitmentpartner. TRAQTION heeft kennis van de lokale arbeidsmarkt en een uitgebreid netwerk van potentiële kandidaten. TRAQTION komt afspraken na en heeft zowel oog voor de doelstellingen van haar opdrachtgevers als die van haar kandidaten.