mailphonelinkedintwitterrss feed

logo

 

Referenties
altDave (procesoperator) over TRAQTION

Tijdens het zoeken naar werk als proces operator op google, kwam ik de site van TRAQTION tegen. Via email heb ik contact gezocht en werd er gevraagd om mijn CV door te mailen. Hierna volgde een afspraak om te kijken wie ik was en wat TRAQTION voor me kon betekenen.

Als snel bleek dat TRAQTION een serieus bedrijf is dat heel veel goede contacten heeft in de wereld van Proces Techniek. Na het gesprek kreeg ik dezelfde avond al een nieuw profiel toegestuurd. Dit was aan de hand van ons gesprek. Het profiel zag er zeer professioneel uit en was veel beter dan mijn eigen gemaakte C.V. TRAQTION stelde mij op de hoogte naar welke bedrijven in Moerdijk en de Botlek mijn profiel werd voorgelegd. Het werden 5 bedrijven, van deze 5 mocht ik er bij 3 op gesprek komen. Na die 3 gesprekken bleven er 2 bedrijven over die mij een contract aanboden. Het is best een luxe om te kunnen kiezen uit meerdere werkgevers in deze tijd. Maar dat is dan ook de verdienste van het bureau TRAQTION. Ik werk nu al weer twee maanden met zeer grote tevredenheid bij een polymeeremulsie bedrijf in de Botlek. Daarom raad ik ook iedereen aan die een baan zoekt in de proces techniek om ook eens met TRAQTION te praten. De contacten die zij hebben met de diverse bedrijven, daar kan je als werkzoekende veel profijt van hebben.

Heel veel succes met het vinden van een baan, en TRAQTION, bedankt voor de fijne samenwerking.

altBart (procesoperator) over TRAQTION 

Na een periode van zo’n 2 maanden zoeken naar een andere baan via internet met TRAQTION in contact gekomen. Mijn contactpersoon deed zijn organisatie professioneel overkomen en nam goed de tijd voor me om alle betreffende zaken in mijn profiel te noteren. Een aantal sollicitatiegesprekken verder is het uiteindelijk via TRAQTION gelukt om nu aan de slag te kunnen bij een dynamische organisatie in de kunststof industrie. Mede dankzij de prettige samenwerking met TRAQTION kan ik nu een nieuwe start maken binnen dit leuke bedrijf, waar een goed intern opleidingstraject en doorgroei mogelijk is. TRAQTION is een fijn bureau om zaken mee te doen, mede door de goede begeleiding naar een andere baan en transparant, efficiënt, duidelijk en beleefd met klanten om te gaan.

TRAQTION, veel succes met de groei van deze organisatie!

altPeter (procesoperator) over TRAQTION

Vorig jaar juni hoorde ik van mijn oude werkgever dat ik daar weg moest na 19 jaar, dit heb ik gedaan middels een outplacement traject. In de loop van juni van dit jaar heb ik mij aangemeld bij TRAQTION. In mijn eerste gesprek met hun viel mij gelijk op dat ze goed en betrouwbaar overkomen en een goed profiel van je willen hebben. Dit zorgt ervoor dat een werkgever een goed beeld van je krijgt. Mijn eerste sollicitatie via TRAQTION bij mijn huidige werkgever was gelijk raak. Na een gesprek werd mij al duidelijk dat ik bij hun in dienst kon komen, eerst via TRAQTION en vervolgens een vast dienstverband. Mijn indruk van TRAQTION is dat het een goed detacheringsbureau is dat je snel aan een goede baan kan helpen.

altMargot (financieel medewerker) over TRAQTION

Twitter, netwerken, en zo word je gevonden en krijg je weer een kans in het arbeidsproces. Ik ben een vrouw van 53 jaar en TRAQTION vond voor mij een tijdelijke job voor 4 maanden, geweldig. Netjes geregeld. Snel, accuraat en professioneel.

altPeter (verladingsoperator) over TRAQTION

In januari 2011 moest ik na een lang dienstverband op zoek naar ander werk. Dan rijst de vraag, waar ga ik beginnen en hoe ga ik dat aanpakken? De eerste stap was het maken van een CV en deze plaatsen op internet. Daarna ging het allemaal heel snel en de dag erna werd ik al gebeld door TRAQTION. Mijn CV was gelezen en zij meende wellicht iets voor mij te kunnen betekenen. Na een prettig kennismakingsgesprek afgesproken dat mijn gegevens bij enkele opdrachtgevers voorgesteld zou worden. Al snel kon ik langskomen bij een van deze opdrachtgevers, alle contacten en afspraken liepen allemaal erg soepel, korte lijnen, snelle respons en heldere afspraken. Per 1 april ben ik aan de slag gegaan en tot op heden met plezier, TRAQTION komt ondertussen de gemaakte afspraken goed na en communicatie verloopt snel en duidelijk. Ik had voorheen geen ervaring met detachering, alles was voor mij dus nieuw. TRAQTION heeft mij keurig wegwijs gemaakt en ik ben erg tevreden over de wijze waarop alles verlopen is. Ik kan TRAQTION dan ook van harte aanbevelen aan een ieder die een nieuwe uitdaging zoekt via detachering!
altSamir (meewerkend voorman) over TRAQTION

Wanhopig heb ik maanden thuis gezeten. Het woord solliciteren kwam wel 100 keer per dag uit m’n mond. Vertelde iedereen dat het heel moeilijk was om aan de bak te komen. Het begon een frustratie te worden, had het helemaal gehad. Toen kwam die dag, het was fris en somber weer. Was net een paar minuten wakker toen ik een telefoontje kreeg van TRAQTION met de vraag of ik nog werkzoekende was. Ja, zei ik heel gestresst! Ik ben namelijk wel tig keer gebeld door detachering / uitzendbureaus en die je dan van alles beloven maar niks nakomen. Bij TRAQTION ging het anders. Ik was op zoek naar een baan als procesoperator. TRAQTION vroeg mij of ik niet als ploegchef aan de slag zou willen. Ik dacht, ik ben al maanden aan het solliciteren als operator en nu krijg ik een leidinggevende functie aangeboden?? Ik heb toen ingestemd met de functie, ik zou gek zijn geweest om dat af te kappen. Vanaf dat moment ging alles heel snel. TRAQTION heeft alles netjes voor mij geregeld en dat tot de dag van vandaag. TRAQTION heeft zelfs een aantal opleidingen en curcussen voor mij geregeld en gefinancierd. Ze zorgen er niet alleen voor dat je een baan hebt maar ook dat jij je tijdens je loopbaan kan blijven ontwikkelen. Mijn petje af…

altAdriaan (auto-cad tekenaar) over TRAQTION

Via TRAQTION ben ik snel aan een baan geholpen nadat ik ben benaderd via Monsterboard. Na een duidelijk gesprek aan de telefoon heb ik een persoonlijk gesprek gehad bij TRAQTION en na één sollicitatie al geplaatst bij het bedrijf waar ik nu werk.
TRAQTION reageert altijd duidelijk als ik een vraag heb.